Collectiv. by Swan | Hotspot

Hotspot Interior

De Swan Market, een maandelijks terugkerende markt in Nederland. Heel leuk om een keer te bezoeken, maar soms kan je simpelweg gewoon niet of zit het weer niet mee. Daar is een oplossing voor: namelijk jij hoeft deze leuke (hippie ish) markt niet te missen, je kan er i.p.v. maandelijks nu zelfs elke dag naartoe! Den Haag was Rotterdam al eventjes voor, maar sinds kort is er ook een Collectiv. by Swan geopend. Waar? In de welbekende Witte de Withstraat.

Het idee blijft  hetzelfde als bij de market’s. De store word gevuld door ongeveer 20 ontwerpers en creatieve inkopers. Bijna alles is te koop en zal hierdoor altijd vernieuwend blijven. Het is daardoor ook zeker “the place to be” om alleen al inspiratie op te doen. 

Of je nu jezelf wilt verwennen of opzoek bent naar een uniek cadeau voor een ander, er is hier van alles te vinden. Van Fashion, ‘vintage inspired’ interieur musthaves, aparte kaartjes, posters (die je zeker niet in elke winkel kan vinden), een hele familie aan cactussen & andere planten, de leukste sieraden, tot de meest schattige kinderkleding en zelfs van alles om een kinderkamer net wat gezelliger te maken. En nog véél meer! Wij weten dan ook zeker dat als je van deze stijl houdt je niet met lege handen naar huis gaat. Naast alle leuke hebbedingetjes kan je hier ook terecht om even tot rust te komen met een lekkere coffee, milkshake of sandwich. aangeboden door Per’s deli, hier waan je jezelf even in Amerikaanse sferen.

Was dat alles? 

Nee zeker niet! Want wanneer je met de trap naar beneden gaat is deze bank een echte eye-catcher. Op deze verdieping is weer genoeg plek om te zitten als je even moe bent van het shoppen op één van de designer stoelen en banken. Verder is hier van alles en nog wat te vinden voor in huis met in elke hoek weer een andere stijl. Maar toch is alles zo goed op elkaar afgestemd.

Als je na het zien van deze foto’s net zo enthousiast bent geworden als dat wij zijn is er ook nog een Facebook pagina van Collectiv. by Swan waar je de laatste ontwikkelingen kunt volgen. Woon je toevallig in Rotterdam, of kom je binnenkort deze kant op? Ga dan zeker even langs!

1 Comment Write a comment

allround personal blog

1 Comment

  • Dionne 17 juli 2017

    Ik vind dit zo’n toffe winkel! 😀

Leave a Reply