Love for cut out tees | Fashion Friday

Fashion Friday

Oh wat ben ik blij met deze trend! De cut out t-shirts, waarom? Ik denk dat niemand met bigger breast blij word van een ‘normaal’ hoog gesloten oversized t-shirt om de vierkante look te promoten. Ik lijk door de grote van mijn cup in een normaal t-shirt namelijk op iemand die auditie doet voor mannelijke worstelaar en als je het mij vraagt niet bepaald sexy of vrouwelijk. De v-hals cut maakt het dan net wat speelser (een pluspuntje je boobies zijn niet zo in your face). Daarom houd ik van deze trend.

Ik heb ervoor gekozen om deze look te combineren met een faux leather skater rokje. Maar dit shirt is natuurlijk ook leuk te combineren met een jeans of een flared broek of een spijker short voor de warme dagen. Deze shirtjes zijn heel makkelijk te stylen, hij staat bij heel veel opties leuk. Een hele fijne toevoeging in mijn kast.

Daarom heb ik hieronder ook een paar leuke extra opties toevoegt, zodat jij gelijk een look kan scoren die bij jou past.

Have fun shopping <3

 

1 Comment Write a comment

allround personal blog

1 Comment

Leave a Reply