Beachy waves creëren | Nak surf styler

Beauty

“Heb jij ook zo volumineus haar. De echte I woke up like this look. Nee precies ik ook niet.” Compleet het tegenovergestelde helaas.

Afgelopen februari waren wij aanwezig op het event ‘De Proefparade Beauty Collection 2017’ waar wij mochten kennismaken met een paar prachtige haar verzorgingsmerken, waaronder het voor ons toen nog onbekende merk Nak.

Eigenlijk zat dit product in de goodiebag van Chantal Hihi.. Maar ik was zo benieuwd dat ik hem echt even moest proberen en wij waren het erover eens dat ik hem misschien het beste kon testen voor jullie. Dit omdat ik bijna niks met mijn stijl haar kan doen. Alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb om krullen/waves te creëren zakte vrijwel direct uit.

Je kunt de surf styler op verschillende manieren gebruiken:

Zo zit er een heat protector in waarmee je bv met een krultang of föhn nog net wat meer volume kan creëeren en het naar je eigen wens kan stijlen.

Ik zelf heb er voor gekozen om het alleen te laten bij de spray om zo goed mogelijk te kunnen testen wat dit product van zichzelf doet.

Ik heb de spray over het gehele haar heen verdeeld en ben als het ware gaan kneden in het haar. Door de toegevoegde zeezout word je haar stugger en behoud zo een aantal uur de slagen in het haar. Ik ben positief verrast wat alleen deze simpele handeling al voor resultaat gaf.

Before:

After:

Het product heeft een medium hold wat ervoor zorgt dat het haar niet keihard word. Als ik ergens niet tegen kan is het gevoel van crispy haar. Verzwaard het haar niet en maakt het ook niet vettig. Wat mij ook opviel is dat het haar nog makkelijk door kambaar is en het dus geen klitten veroorzaakt waar ik al snel last van krijg.

Wel merk ik dat na er na een aantal uur nog weinig over is van de ‘waves’. Ik had ook niet anders verwacht met mijn dunne haar, maar doordat je structuur aan het haar geeft zit het ook niet gelijk mega plat en wanneer je dan weer even voorover buigt en kneed, heb je weer wat volume terug.

Over de geur heb ik gemengde gevoelens. Al ruikt het heerlijk zomers naar kokos en krijg je gelijk het gevoel alsof je op een tropisch eiland tussen de palmbomen ligt, toch ruik ik ergens ook een lichte hint van ammoniak. Hmmm?!

Maar over het algemeen kan ik dit product zeker aanraden voor elk haartype. Wanneer je van jezelf al wat dikker haar hebt en/of slagen zal je met deze spray een nog meer ‘wauw’ effect creëren, lucky you!

Oja, ook nog goed om te weten: Alle producten van het van oorsprong Australische merk zijn vrij van parabenen en sulfaten dus ook minder schadelijk voor het haar.

1 Comment Write a comment

allround personal blog

1 Comment

  • Farah 12 juli 2017

    Wel mooi hoor schat x

Leave a Reply