Take more time for yourself | Kneipp Beautiful Shape

Beauty

Soms heb je even een moment nodig om jezelf eens lekker in de watten te leggen onder het genot van je lievelingssnacks en wat sfeervol kaarslicht.

Voor ons kan in ons verwen moment een lekkere lange douche echt niet ontbreken. Oke, liever een lang uitgebreid bad, maar laat dat nou helaas missen in ons huis.

Na een lange vermoeiende dag onder een warme douche gaan staan. Heerlijk! Lekker warm en het begin van een me-time moment als het aan ons ligt. Een lange uitgebreide douche. Uitgebreid je haar wassen en je favoriete haar masker goed in laten trekken. Gewoon omdat je er een keer extra de tijd voor neemt.

Iets wat ook echt niet kan ontbreken is een fijne body scrub. Een goed product om alle dode huidcellen op een milde manier van je huid te verwijderen en ideaal om te gebruiken voor het scheren. De reden dat wij vaker voor een milde scrub kiezen is,omdat wij het meerdere keren per week kunnen gebruiken. Een grove scrub,zoals een zeezout scrub is veel grover en dus ook veel agressiever op de huid. En vooral in de winter is de huid van menig vrouw wat droger en gevoeliger door de koude dagen.

Ook nog een voordeel is een milde body scrub met een lekkere frisse geur om je dat ‘extra clean’ gevoel te geven. Deze Beautiful Shape body scrub van Kneipp ruikt heerlijk fris naar druiven.

Eenmaal helemaal fresh and clean uit de douche gekomen. Kan met deze koude dagen een bodylotion niet ontbreken. En om even eerlijk te zijn is een warme lange douche nemen niet heel ideaal voor een gehydrateerde huid. Dus om het gevoel van een huid als een woestijn te voorkomen is een fijne bodylotion een must. Vooral prettig als deze ook nog eens hetzelfde ruikt als je douche producten, zoals de douche scrub. Om de geur frisse geur nog iets meer power te geven. Daarom is ook deze Beautiful Shape bodylotion van Kneipp een goede aanvulling om de huid weer te hydrateren. En deze lijn helpt de huid ook nog eens te verstevigen? “Say what?”

“Kneip beloofd geen wonderen te verrichten, maar wel effectief te zijn. Dit waarderen wij als nuchtere Rotterdammers wel. (Die niet snel in sprookjes geloven) Eerlijke productlijn dus!”

Of deze producten ook daadwerkelijk de huid zal gaan verstevigen? Dat durven wij niet zo snel te zeggen. Wel merk je verschil, je huid krijgt zeker een boost en voelt een langere tijd diep gehydrateerd aan en oogt direct stralender. Wanneer je jouw huid goed verzorgd en hydrateerd zal deze automatisch de huid steviger houden dan als je dit niet zou doen.

En als finishing touch bevat deze lijn ook nog een huidolie. Wanneer je huid net wat meer verzorging nodig heeft, smeer dit dan op de drogere plekken & de overige probleem gebieden zoals de billen en buik om deze stevig te houden. Deze olie heeft wel wat langer de tijd nodig om goed in de huid te trekken, waardoor je ondertussen lekker verder kan gaan met relaxen.

“De lente komt er weer aan en mogen de benen weer geshowd worden. Wie houd er nou niet van gezond uitziende glowy legs?”

De gehele Beautiful Shape lijn:
– Bevat plantaardige verzorgende werkstoffen.
– Zonder conserveringsmiddelen.
– Zonder paraffine, siliconen en mineralen oliën.
– Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen.

Body scrub €9,49
Bodylotion €5,69
Huidolie €12,49

           Deze producten hebben wij ter review ontvangen.

2 Comments Write a comment

allround personal blog

2 Comments

  • Come-Moda 3 maart 2017

    Heerlijk heb die ook ja!

  • Farah 3 maart 2017

    Mooie foto’s wijfie! Ik ben ook erg blij met deze lijn xx

Leave a Reply