Speeddaten met beauty merken | De Proefparade Beauty Collection 2017.

Beauty

Speeddaten met mannen/vrouwen is al een tijdje bekend, maar speeddaten met verschillende beauty merken is voor veel mensen nog nieuw. Vorig jaar mochten wij al kennis maken met deze organisatie en dit jaar waren wij weer van de partij op ‘De Proefparade Beauty Collection 2017’.

Branddating? Hoe werkt dat?
Bij binnenkomst werd ons een lege goodiebag overhandigd. Het is de bedoeling dat je langs alle stands van de aanwezige merken gaat. Je stelt je voor en verteld wat over jezelf “Ben je een blogger en/of vlogger?” of “Hoeveel lezers heb je gemiddeld op je blog?” enzovoort. Vervolgens verteld de vertegenwoordiger van het merk iets over het product (dit kan zijn hoe je het gebruikt en/of wat de oorsprong van het product is enz). Het grote voordeel vinden wij aan dit alles is dat je echt kennis kan maken met het product. Meer dan een gevulde goodiebag ontvangen met uitgeprinte persinformatie. Ook is het een voordeel dat een merk, jou ook leert kennen en aan de hand daarvan is het makkelijker te bepalen voor een vertegenwoordiger of zij misschien een verdere samenwerking met de blogger/YouTuber zien.

DSC02471Wij werden verwelkomd door Alwin. Alwin is één van de organisatoren van dit event. Alwin heette ons van harte welkom en heeft ons kort de planning van de dag toegelicht en ons vooral veel plezier gewenst op deze dag.

Op deze foto is ook een glimp te zien van de Divine Sensation Spray. Een spray die heel lovend klinkt. De spray beloofd goed te zijn om je huid te verfrissen en te hydraten zelfs in de meest droge omstandigheden, zoals in het vliegtuig. Dit product testen wij op dit moment uit en hopelijk verdiend deze spray een ere plaatsje in onze huidverzorging routine.

DSC02454
Onze eerste kennismaking was met de nieuwe ‘Beautiful Shape’ lijn van Kneipp. De dame die achter deze kraam stond liet ons kennismaken met deze nieuwe lijn die heerlijk fris ruikt. De naam zegt het al ‘Beautiful Shape’, maar zoals Kneipp zelf zegt “Geen wonder,maar wel effectief”. Dit wil zeggen dat deze lijn de huid een steuntje in de rug geeft naar een strakkere huid, maar natuurlijk wel in combinatie met een gezonde leefstijl en sporten.

DSC02466

Marc inbane werd in 2012 gelanceerd en is inmiddels in al 15 verschillende landen verkrijgbaar. Dit zegt al genoeg over hoe goed dit merk het doet. Shanice was al bekend met alleen de tanningspray en kan dan ook met zekerheid vertellen dat dit TOP spul is. Geeft een mooi natuurlijke teint, Je zal er dan ook nooit bijlopen als Oempa Loempa.

Wij kregen een ‘Le Petit’ natural tanning spray mee, een compact formaat die makkelijk mee te nemen is in je travel bag. Een glove oftewel een handschoen waarmee je de spray makkelijk en egaal kan verdelen over de huid. Voor het gezicht kregen wij een mini kabuki brush mee, deze verdeelt het product goed voor een egale teint. (Deze is overigens ook te gebruiken als make-up brush) & als slot een facial exfoliator om het gezicht goed voor gebruik te srubben, dit voorkomt vlekken en geeft het mooiste resultaat. Stiekem zijn wij bang dat we nooit meer zonder willen!

DSC02509

Het merk W7 kennen we denk ik allemaal wel, een budget make-up merk die o.a verkrijgbaar is bij de Big Bazaar. Dit merk heeft een aantal leuke producten om mee te beginnen als beginneling, of als je gewoon geen zin hebt om bergen met geld uit te geven aan dure high-end merken. W7 komt met veel verschillende dupes, en een ding is zeker de verpakkingen zijn stuk voor stuk prachtig en ogen totaal niet ‘cheap’

Deze maand zijn er een aantal leuke producten aan het assortiment toegevoegd zoals bv. een banana powder, lipkits & prachtig gepigmenteerde ‘Metal Pout’ ‘ matte lipglossen. IN EEN KOPER KLEUR YAYY.

Wij mochten twee producten uitkiezen en na lang twijfelen (SO MUCH MAKE-UP) zijn we eruit gekomen. Chantal koos een prachtig highlight pallete met vier verschillende kleuren. Shanice koos een strobing stick in een roze kleur, de swatches zijn veelbelovend. Allebei kozen we ook nog voor de metal matte lipgloss in een koperen kleur.

DSC02529
OMG, wat was het druk bij Fudge (En terecht). Fudge is een merk waar je terecht kunt voor alles, maar dan ook echt alles op het gebied van haarverzorging en styling. Er stonden twee stoelen gereed, waarin iedereen plaats kon nemen voor advies en informatie specifiek over jou haarsoort en haarbehoefte. Ook was er de mogelijkheid voor een ‘hair touch up’. Er was namelijk ook de mogelijkheid om je haar laten föhnen en krullen/stijlen. (oke,mits je natuurlijk je hele coupe wilde laten doen). Chantal kende voornamelijk “Fudge Hair Shaper”. Dit is een top product om kort tot halflang haar in model te brengen/te verstevigen, maar toch volume en verzorging in het haar te bieden. Beide kregen wij het Big Hair set mee om te proberen. Alvast een klein voorproefje van wat wij vinden, de geur is alleen al het aanschaffen waard.

DSC02532

DSC02479

Een merk waar wij nog niet bekend mee waren was Nak Haircare, een uit oorsprong autstralisch haarverzorging merk.

Ook hier werden wij weer leuk ontvangen en zijn we een stukje wijzer geworden over de verschillende lijnen met bijbehorende producten. Ook deze waren weer prachtig gepresenteerd deze dag, en gaven ons gelijk een zomers/beachy gevoel.

Allebei kregen wij een verschillende box mee met producten die beide voor blond haar zijn. “Nu zal je misschien denken dus, jullie hebben blond haar? Nee. Chantal heeft zwart haar en Shanice donkerbruin”.De vrouw adviseerde deze producten om de warmte uit het haar te trekken waar Shanice erg last van blijft houden door het ooit blond te hebben geverfd. Chantal heeft een blauwe teint in haar zwarte haar die deze kleur juist zou versterken. Een beetje ingewikkeld misschien, maar wij zijn volop aan het testen en vertellen hier graag binnenkort meer over.

DSC02505Het event vond plaats in Amsterdam @ Studio 13, een witte loft met prachtig lichtinval door de grote ramen. Tussen het speed-daten door kregen wij heerlijke hapjes en drankjes. Ook de macarons waren in the building aanwezig!

Wij hopen dat jullie dit een leuke post vonden. Stay Tuned, zoals wij eerder vermelde zijn wij volop aan het testen en delen graag binnenkort onze favoriete must-haves op A Womens Bible!

awomensbiblexoxo

3 Comments Write a comment

allround personal blog

3 Comments

 • Carmen 10 februari 2017

  Leuk idee! Ben zo benieuwd naar het merk Marc Inbane!
  X Carmen.

 • Manon 10 februari 2017

  Wat leuk om te zien!

 • Najat 10 februari 2017

  Leuk om te zien allemaal! Benieuwd naar de reviews 💖

Leave a Reply