PIERRE ROTTERDAM | HOTSPOT

Hotspot

Wij besloten om langs te gaan voor een hot choco, aangezien het de afgelopen dagen aardig koud is geweest en wij wel toe waren aan wat opwarming. Voor slechts €2,50 heb je al een heerlijk groot glas warme chocomelk waarvan de slagroom een hint van vanille heeft. Hmmmm, of was dit toch niet zo lekker als dat het klinkt?

Gezellig even ontspannen met bijvoorbeeld je beste vriendin onder het genot van een drankje, een van de heerlijke desserts of een uitgebreide lunch? Bij Pierre waan je jezelf even in Parijse stijl.

img_1802
Het is alweer december, whaaat? Ook Pierre is deze maand in volledige kerstsferen wat het extra gezellig en cosy maakt. Het zwart/witte printje op de grond vinden wij helemaal geweldig en YAY voor de marmeren tafels.

img_1801
Chantal: “Oh my oh my wat heb ik gelachen. Shanice was al een keer eerder bij Pierre geweest en vertelde mij vol enthousiasme hoe goed dat was bevallen. Toen wij onze hot choco geserveerd kregen, nam ik in volle overtuiging van Shanice der enthousiasme een hap van de slagroom. Oh wauw ik kan je zeggen dat ik niet zo enthousiast was haha.”

img_1806
De slagroom was over datum en dat was duidelijk te proeven. Ik ben naar het personeel gestapt en wij kregen meteen een nieuwe met de grootste verontschuldiging.

img_1805De dame van de bediening kwam melden dat er nieuwe slagroom voor ons opgeklopt werd en in de tussentijd zijn wij even buiten gaan zitten,omdat het wat drukker werd en wij niet iedereen wilde lastig vallen met onze foto’s.

img_1822Een aantal aardige mannen hadden de buitenverwarming voor ons aangezet en zo was het goed te doen, Goede service right?

Al snel hadden wij een nieuwe overheerlijke hot choco met vanille slagroom. En wauw wat was deze heerlijk. Dit heeft onze dag toch nog goed gemaakt! Nu kunnen wij dan ook spreken van een zekere hotspot.

img_1770Pierre Rotterdam is gelegen in de gezellige pannekoekstraat (38A) Een aantal minuutjes lopen vanaf trein, tram en metrostation blaak.
awomensbiblexoxo

1 Comment Write a comment

allround personal blog

1 Comment

  • Janne 9 december 2016

    Wat ziet dit er leuk uit!

Leave a Reply